TASTY BURGER AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Burger Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 4:26 Eten nooit gekregen
23 sep 2022 om 3:37 Eten is nooit aangekomen... Graag het geld terug aub.
14 sep 2022 om 1:07 Heerlijk zoals altijd! Enige wat ik jammer vond is de super kleine portie friet met truffelolie voor bijna 10 euro.
29 aug 2022 om 2:01 Top
26 aug 2022 om 15:23 Super lekker eten midden in de nacht (burger, dikke frieten en nuggets waren lekker vers) en bezorger was extreem vriendelijk
1 aug 2022 om 20:39 Burger was really great but the sweet potato fries where burnt and looked like they where thrown in the oil a second time. I was at work and it was in the middle of the night from Saturday to Sunday, delivery was fast.
28 jul 2022 om 3:59 Prima burger! Alleen de extra topping vergeten en de frietjes….
22 jul 2022 om 14:44 Burger smaakte zelfs lekkerder nadat ik het bewaarde. Beter dan (k)oude troep van fastfoodketens Mc & BK for sure.
10 jul 2022 om 4:59 Als er staat: “bezorging was op een zondag”, dat is dus ook zaterdag nacht. Lang wachten op eten wat niet goed is.
10 jul 2022 om 4:57 Erg lang moeten wachten (90 min) op eten wat koud was en niet lekker (droge burger). Drinken ook vergeten. Als je niet als zaak laat wil bezorgen ga dan lekker dicht. Want dit slaat echt nergens op.
29 jun 2022 om 22:20 Wat een heerlijke burger altijd netjes op tijd en de bezorgers zijn zeer vriendelijk voortaan qls ik een burger wil bestellen dan is het bij tasty burger
27 jun 2022 om 4:26 Bij de bestelling werd aangegeven dat er binnen een half uur bezorgd zou worden. Het werd circa 1,5 uur… Beetje jammer…