TASTY BURGER AMSTERDAM

TASTY BURGER AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Burger Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 1:18 I never received my order, I waited for one hour plus the delivery time... Money back please..!
6 jun 2022 om 8:30 Heerlijke Samurai burger, midden in de nacht bezorgd op het werk door een vriendelijke en attente bezoorger
28 mei 2022 om 23:18 Paid for 5 extras on the burgers-they forgot all! Burger patty was dry. It was almost no sauce on both burgers. I asked if they could Leave off pickles& cucumber -it was still on the burger. The portion of the cheese&bacon fries is a joke for 10€
18 mei 2022 om 6:38 Beste burgers van amsterdam
16 mei 2022 om 21:49 American Psycho burger was as good as it was a decade ago. Really good! But the chicken burger is really disappointing. The sauce on it is way too sweet and all in all it's a boring little thing for over €10. Heavily overpriced.
6 mei 2022 om 1:02 First time ever i got a great service from thuisbezorgd. Is this because Tasty Burger? Anyway, good service. I might be ordering again...
5 apr 2022 om 1:05 Snel, goed en de enige smakelijke optie in de nacht. Smakelijker dan 90% van het aanbod op thuisbezorgd goed, respectvol gebracht daarnaast is de communicatie ook erg sterk. 5/5 10/10
27 mrt 2022 om 16:42 Heerlijk vers en snel!
24 mrt 2022 om 6:03 Eindelijk krijg ik een burger die z'n geld ook waard is voorlopig vaste klant bij deze tent
31 jan 2022 om 1:27 Extreem snel bezorgd en zeer vriendelijke bezorger. Helaas ontbraken de toppings waar ik voor heb betaald, was het zwaar overdreven pittig en ik ben heet eten gewend.. ten slotte was de burger lauwwarm en nog rauw in het midden (zelfs voor rare)